epa05336474 US actor George Clooney and his wife Amal Alamuddin at a meeting with the Scholas Occurrentes, an educational organization founded by Pope Francis, at the Vatican, 29 May 2016. EPA/GIORGIO ONORATI

Ένα βιβλίο που υπογράφουν δύο δημοσιογράφοι από τη Γαλλία «καίει» το Τζορτζ Κλούνεϊ και αμφισβητεί για μια ακόμα φορά τη σεξουαλικότητά του.

Το βιβλίο με τίτλο «Μια μυστική φιλοδοξία» που κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου δια χειρός  Maëlle Brun και Amelle Zaïd υποστηρίζει πως ο Κλούνεϊ είναι ομοφυλόφιλος και διατηρεί εδώ και 20 χρόνια δεσμό  με τον γοητευτικό Ιταλό κομμωτή Waldo Sanchez.



Οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν έρευνα στο χωριό Laglio στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, εκεί όπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαθέτει την πολυτελή του κατοικία.

Ο κομμωτής Waldo Sanchez είναι συνεργάτης του Κλούνεϊ στις περισσότερες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ενώ ο γάμος του 55χρονου γόη του Χόλιγουντ με την Αμάλ Αλαμουντίν υποτίθεται πως είναι πρόσχημα και κάλυψη με σκοπό να βοηθήσει τον ηθοποιό να θέσει στο μέλλον υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

womenonly

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.