Συλλυπητήρια μήνυματα

mentes«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία

58 ετών, η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, πρώην αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη την τετραετία 2010-2014. Επίσης διετέλεσε και νομαρχιακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Ιορδάνη Ανδρεάδη.

Όπως γράφει το kozanimedia.gr στέλεχος του ΟΑΕΔ, η Ελένη Μεντεσίδου έδωσε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και η κηδεία της θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πρωτοχώρι.

Η Ελένη Μεντεσίδου Πινίδου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1958 στο Δρέπανο, του Δήμου Ελλησπόντου, από οικογένεια προσφύγων ποντιακής καταγωγής. Ήταν το πρώτο από τα τρία παιδιά του Παναγιώτη και της Δέσποινας Μεντεσίδη.

Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου και στη συνέχεια αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Θηλέων Κοζάνης το 1976. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μέση Επαγγελματική Σχολή Κοζάνης, όπου πήρε το πτυχίο τμήματος Λογιστών.

Από το 1977 εργάστηκε στον ΟΑΕΔ, όπου υπήρξε και Δ/ντρια του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης – ΚΠΑ, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2005. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής του Νόμου 1648, από το 1996 έως το 2001, για τοποθετήσεις προστατευόμενων του Νόμου (ΑΜΕΑ – Πολυτέκνων – Αναπήρων Πολέμου κ.λ.π.) στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας το 1995 έως το 2001. Δραστηριοποιήθηκε στο τομέα της Παράδοσης και του Πολιτισμού ως μέλος του χορωδιακού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.

Εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» στην Πρώτη Γραμμή από το 2006.

Ήταν παντρεμένη με τον οδοντίατρο Πινίδη Γεώργιο, που κατάγεται από τον Τετράλοφο του Δήμου Ελλησπόντου.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου απο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Η αυτοδιοικητική οικογένεια έχασε ένα πολύ άξιο μέλος της, καθώς έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, μετά από σκληρό αγώνα που έδωσε με μαχητικότητα και θάρρος.

Η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου για χρόνια υπηρέτησε τα κοινά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της, απο τη θέση της νομαρχιακής συμβούλου (2006-2010), της περιφερειακής συμβούλου και της αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (2010-2014), αλλά και τη δημόσια διοίκηση μέσα απο την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Θα την θυμόμαστε πάντα ως έναν μάχιμο άνθρωπο, μια ακέραιη προσωπικότητα και μια ευγενική ψυχή.
Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζω τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μου.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου απο τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Η αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη έναν πολύ δυνατό κρίκο της, την Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, πρώην αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και περιφερειακή σύμβουλο κατά την τετραετία 2010-2014.

Η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου ήταν μια ευγενής ψυχή, η οποία με χαμόγελο, ήθος και συνέπεια, υπηρέτησε με εξαίρετο τρόπο την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, κερδίζοντας το σεβασμό και την αγάπη των συνεργατών της, ταυτόχρονα με την εμπιστοσύνη των πολιτών που την τίμησαν με την ψήφο τους.

Εκ μέρους του συνόλου των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Γεώργιος Κωτσίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου

Έφυγε από κοντά μας μια δραστήρια γυναίκα με ξεχωριστή παρουσία στην αυτοδιοίκηση, η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, την οποία είχα την τιμή να γνωρίσω κατά τη διάρκεια της θητείας του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος και το μειλίχιο χαρακτήρα της με τα οποία κατόρθωνε να κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων όσοι είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν μαζί της.
Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της για την πρόωρη απώλεια της Ελένης.

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Ελένη.

Γεώργιος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

&

π. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.