metamosxeusi-mallion-708_0

Η ανδρογενετική αλωπεκία, ένα πολύ συχνό πρόβλημα στις μέρες μας, βρίσκει οριστική λύση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους.

Ζητήσαμε από τον πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics, την εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών η οποία πρόσφατα κέρδισε μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα, με την βράβευσή της ως κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο από τον έγκριτο οργανισμό International Medical Travel Journal, να μας  μιλήσει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις σύγχρονες λύσεις στην αραίωση των μαλλιών.

Μεταμόσχευση μαλλιών 
Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό σε θέματα τριχωτού της κεφαλής Δρ Αναστάσιο Βεκρή, «Η πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα είναι η FUE «εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων».

Ποια είναι η διαδικασία; Με την μέθοδο FUE, μεταφέρονται τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Η λήψη των τριχοθυλακίων γίνεται χωρίς να δημιουργούνται σημάδια και ουλές στη δότρια περιοχή και ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. «H μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύ λεπτομερής επέμβαση και γίνεται με τη χρήση μικροεργαλείων, άρα απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση από τον γιατρό που θα την εφαρμόσει», μας επισημαίνει ο Δρ Βεκρής. Εφόσον η τεχνική FUE εφαρμοστεί από έμπειρη ιατρική ομάδα που γνωρίζει καλά την τεχνική, οι πιθανότητες επιτυχίας ξεπερνούν το 95% και χαρίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Ακούρευτη συνεδρία FUE (Unshaven FUE)   
Η ακούρευτη συνεδρία είναι η πιο πρωτοποριακή παραλλαγή της μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE και έχει ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα. Η μόνη της διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να ξυριστεί η δότρια περιοχή, κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για αρκετούς ανθρώπους, Για παράδειγμα πολιτικοί, VIP καθώς και γυναίκες, στους οποίους το ξύρισμα το μαλλιών είναι απαγορευτικό, προτιμούν την ακούρευτη συνεδρία ως την πλέον διακριτική λύση αποκατάστασης.

Μεσοθεραπεία PRP
Το PRP βασίζεται στα αιμοπετάλια από το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς. Η διαδικασία είναι η εξής: Αρχικά προηγείται αιμοληψία από τον ασθενή και η επεξεργασία του αίματος με φυγοκέντρηση και στη συνέχεια εγχέουμε το ενεργοποιημένο σε αιμοπετάλια πλάσμα στο τριχωτό της κεφαλής. Όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, τα αιμοπετάλια αποτελούν μία πλούσια πηγή αυξητικών παραγόντων, που ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό και την ανανέωση των κυττάρων και τη ενεργοποίηση τα ανενεργών βλαστοκυττάρων του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής, μειώνοντας έτσι τους επιβαρυντικούς παράγοντες που επιταχύνουν το ρυθμό της τριχόπτωσης και βοηθώντας στην αύξηση της διαμέτρου της τρίχας.


Ο Δρ Βεκρής

Info: Advanced Hair Clinics, Αθήνα: (+30) 210 6980451, Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240, info@advancedhairclinics.gr, www.advancedhairclinics.gr

 

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.