Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ύποπτη επίσκεψη στο σπίτι της εισαγγελέως του Noor 1!

29 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

223216Περίεργες επισκέψεις στο σπίτι της μητέρας της κατήγγειλε στην ασφάλεια η εισαγγελέας για την υπόθεση του Noor 1, Μαρία Τρουπή.

Μετά τον εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη από αγνώστους στο σπίτι δικαστικού λειτουργού που υπηρετεί στο Εφετείο Αθηνών και συμμετέχει στην δίκη για το Noor-1 και την μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης, άλλη μία… περίεργη εξέλιξη ήρθε να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου.

Η εισαγγελέας για την υπόθεση, Μαρία Τρουπή, πέρασε την πόρτα της ασφάλειας και κατήγγειλε περίεργες επισκέψεις στο σπίτι της μητέρας της. Όπως ανέφερε η δικαστικός που πρότεινε τα ισόβια για τον Αιμίλιο Κοτσώνη και τους υπόλοιπους της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, ανέφερε ότι επισκέφθηκαν το σπίτι της μητέρας της δύο γυμνασμένοι άνδρας, και τη ζητούσαν.

Όλα αυτά κι ενώ την επόμενη εβδομάδα βγαίνει η απόφαση για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης του. Στους δικαστικούς έχει δοθεί οδηγία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δέματα και τις επισκέψεις που δέχονται και καλούνται να αναφέρουν αμέσως οποιοδήποτε συμβάν.

 

sport-fm


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2016 at 18:55 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply