Εντονη «γιούχα» στο Φάληρο

olym
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έκανε το αυτονόητο, δηλαδή να εξασφαλίσει ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού του Champions League, αλλά αντίθετα, χάρισε ένα εύκολο 0-0 στη Χάποελ Μπερ Σεβά που έχει πλέον τη ρεβάνς (3/8) στο… καυτό Ισραήλ.

Ασύνδετος, ανέτοιμος και «άχρωμος» ο Ολυμπιακός που λίγο έλειψε να βάλουν χειρότερους μπελάδες στο κεφάλι τους σε κάποιες από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Χάποελ που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα πρώτα 90 λεπτά του Καραϊσκάκη.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κακή. Οι «ερυθρόλευκοι» με εμφανές πρόβλημα στον άξονα, δεν είχαν ένα παίκτη να μπορέσει να «απλώσει» το παιχνίδι τους, ενώ παράλληλα έκαναν πολλά αβίαστα λάθη όταν βρίσκονταν στην επίθεση.

Απέναντί τους είχαν μία ομάδα που σε… άλλες εποχές δεν θα δυσκολεύονταν να σκοράρουν και στις λιγοστές φορές που έπαιξαν ορθολογικά έδειξε τα κενά της, κυρίως από τα άκρα. Ήταν τόσο κακή η εικόνα των Πειραιωτών στο πρώτο μέρος, που δεν έβγαλαν ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία στα καρέ των Ισραηλινών, οι οποίοι από την πλευρά τους ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερο στα τελευταία λεπτά.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 20΄ με το δυνατό σουτ του Φορτούνη μέσα από την περιοχή που απόκρουσε με γροθιές ο Γκόρες. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Φορτούνης ήταν ο αποδέκτης από τη σέντρα του Ντε Λα Μπέγια, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ της Χάποελ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 37΄ με τον Μπρουν, ο οποίος επιχείρησε να πλασάρει από κοντά, αλλά ο Μποτία με καθοριστική προβολή έδιωσε σε κόρνερ. Στο 41΄ και πάλι η Χάποελ έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο, ο Ντε Λα Μπέγια απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τη γυριστή κεφαλιά του Νουακέμε.

Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις γρήγορες αλλαγές που έκανε ο Σάντσεθ (ο Ντομίνγκες έδειξε ιδιαίτερα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του). Διάθεση υπήρχε από τους παίκτες, αλλά δεν τους έβγαινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, δείγμα του ότι οι Πειραιώτες είναι ακόμη ανέτοιμοι και θέλουν πολλή δουλειά.

Ο Φορτούνης στο 72΄ απείλησε με το δυνατό σουτ που επιχείρησε και βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Γκόρες. Η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ματς σημειώθηκε στο 89΄ με το πλασέ του Μιλιβόγεβιτς που ανάγκασε τον Γκόρες στην απόκρουση του αγώνα σε κόρνερ. Με το σφύριγμα της λήξης ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες για την εμφάνισή τους.

Διαιτητής: Μανουέλ Ντε Σόουζα (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Μποτία, Φιγκέιρας – Μπρουν, Βίτορ, Μπίτον

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σάντσεθ): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (40΄ Ντα Κόστα), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63΄ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58΄ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (Μπ. Μπαχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακέμε (90΄+2 Σαμπτάι), Μπαρντά (69΄ Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον (76΄ Ράντι), Σοάρες, Όγκου.

Στους πρώτους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Άγιαξ (Ολλανδία) – ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 1-1

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Ντάνταλκ (Ιρλανδία) 1-0

Λουντογκόρετς Ράζγκραντ (Βουλγαρία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 2-2

Παρτιζάνι (Αλβανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-1

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) 1-1

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) 0-0

Ροστόφ (Ρωσία) – Άντερλεχτ (Βέλγιο) 2-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) 2-0

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) 2-0

Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) 0-0

Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 2-1

Αστάνα (Καζακστάν)-Σέλτικ (Σκοτία) 1-1

Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 0-1

Άστρα Τζιούρτζιου (Ρουμανία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 1-1

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) – Μονακό (Γαλλία) 2-1

δολ,αμπε

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.