artani-kormi-708

Μια φωτογραφία που ξενίζει πόσταρε στο Ιnstagram η Αννέτ Αρτάνι, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3».

Πριν μερικούς μήνες, η Αρτάνι, που ζει στην Αμερική, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η ίδια παραπονιόταν για το σώμα της που είχε αλλάξει και κατά την ίδια είχε «χαλάσει».

Ετσι, το έριξε στη διατροφή και στη γυμναστική, όμως, η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε, πραγματικά ξενίζει. Τα πόδια της είναι ιδιαίτερα γυμνασμένα, ωστόσο η μέση της και η κοιλιά της είναι αδυνατισμένα τόσο, σε σημείο που ξενίζει.

«Είμαι τόσο υπερήφανη για την πρόοδο μου. Δούλεψα σκληρά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και τελικά βλέπω στους μυς των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα. Ο γιος μου θα με βλέπει χαρούμενη και υγιή. Του το χρωστάω όπως και σε εμένα. Να έχετε μια όμορφη ημέρα και να ζείτε για αυτό που έχετε τώρα», έγραψε η Αννέτ Αρτάνι ποστάροντας την εν λόγω φωτογραφία.

Πολλοί ήταν αυτοί, πάντως, που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ίσως η τραγουδίστρια το παράκανε στο photoshop.

Πριν δύο εβδομάδες, η Ανέτ είχε γράψει για τον αγώνα που δίνει με τα περιττά κιλά, ανεβάζοντας και πάλι το «νέο» της κορμί:

«Πριν από λίγους μήνες είπα όχι σε διακοπές που χρειαζόμουν πολύ, γιατί ντρεπόμουν πολύ να φορέσω μπικίνι. Ήξερα πολύ καλά για το επιπλέον βάρος που κουβαλούσα από την εγκυμοσύνη και το άφησα να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή μου. Είπα όχι σε τόσα πράγματα, χωρίς άλλον λόγο από το ότι έκρινα τον εαυτό μου. Το αντιλήφθηκα τις προάλλες καθώς είδα μια γυναίκα να τριγυρνά στο φως της μέρας με την πλαδαρή της κοιλιά να κρέμεται έξω, έπιασα τον εαυτό μου να την κρίνει. Αυτή η γυναίκα είχε τέτοια αυτοπεποίθηση που δεν έδινε δεκάρα για σένα και για εμένα. Δεν ήταν καν στην παραλία, αλλά φορούσε αυτό το μπικίνι σαν να είναι θεά. Είναι προφανές ότι αγαπούσε τον εαυτό της. Και από εκεί ξεκινά. Πρέπει να αγαπάς αυτό που είσαι, όταν είσαι πλαδαρός, ή όταν είσαι σε φόρμα, επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε τα θαύματα που δημιουργούν ζωή μέσα σε αυτά τα ατελή σώματα. Και είμαστε εμείς που θα πρέπει να αποτελούμε έμπνευση η μία για την άλλη. Μείον 23 κιλά μέσα σε 8 μήνες, ένα μήνα λιγότερο από το χρόνο που μου πήρε να δημιουργήσω αυτό το καταπληκτικό θαύμα, τον γιο μου. Για οποιονδήποτε βρίσκεται σε αυτό το δρόμο της υγιούς ζωής, να μάθετε πως να είστε καλύτεροι και πιο δυνατοί και μην κάνετε τις ανοησίες που έκανα πριν φτάσω εδώ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην απολαμβάνεις τον εαυτό σου και το ταξίδι του όπως είσαι τώρα» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.