Tentogloy

Σχόλιο  ΑΕΤΟΥ...

Του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα

Ο αθλητής Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο Μπιντγκόζ της Πολωνίας για μια ακόμη φορά γέμισε τις καρδιές μας με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό.
Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο, στον προπονητή του Βαγγέλη Παπανίκο, στην Γυμναστική Ένωση Γρεβενών και στην οικογένεια του με την ευχή για καλή συνέχεια και λαμπρές επιδόσεις στους αγώνες που ακολουθούν.

Με εκτίμηση

Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

Του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου

Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε ο νεαρός Μίλτος Τεντόγλου στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων/Νεανίδων στο Μπιντγκός της Πολωνίας, πιστοποιεί για άλλη μία φορά τη μεγάλη κλάση του, αλλά και το γεγονός ότι ο Μίλτος είναι πια ένας αθλητής παγκόσμιας εμβέλειας.
Με το βλέμμα μας στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όπου θα συμμετάσχει, τον συγχαίρουμε θερμότατα για την μεγάλη του επίδοση και τον ευχαριστούμε που ανέβασε, μαζί με την σημαία μας, και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων.
Μίλτο, για ακόμη μια φορά με το ήθος και την αγωνιστική σου δυναμική μας έκανες υπερήφανους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών

Ευάγγελος  Σημανδράκος

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει τον αθλητή Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος για άλλη μία φορά μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.
Ο νεαρός μας αθλητής και ο προπονητής του Βαγγέλης Παπανίκος κατάφεραν να εδραιώσουν την φήμη τους παγκοσμίως επιτυγχάνοντας την μία διάκριση μετά την άλλη.
Θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς αγώνες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχόλιο- άρθρο ΑΕΤΟΥ: Ας συγκεντρωθούν ΟΛΟΙ οι φορείς των Γρεβενών για να βοηθήσουν τον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου στην Ολυμπιάδα…
Διαβάστε εδώ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.