valsami708

Καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της βρίσκεται η Νόρα Βαλσάμη. Έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της και τον γιο της, η σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά και θεάτρου μιλάει στην εφημερίδα Freddo για τα προβλήματα υγείας της.

Η ηθοποιός περιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, να κάνει επέμβαση στη χολή, που θα επηρεάσει και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση”, δηλώνει στην εφημερίδα.

“Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ”, συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

Τα προβλήματα υγείας την έχουν αναγκάσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το επάγγελμά της. Η ίδια υποστήριξε πως παρότι είχε προτάσεις δεν μπορούσε να συμφωνήσει γιατί ένιωθε χάλια και μετά από τόσα χρόνια πορείας προστίθεται σε αυτό και η κούραση.

Τα τρία περίπου τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, «δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου, και γι’αυτό μένω κλεισμένη στο σπίτι μου».

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.