russianΗ 26χρονη Ρωσίδα ένστολη εκδιώχθηκε από το Σώμα μετά από βίντεο που διέρρευσε στο YouTube.

Μια 26χρονη που υπηρετούσε στο αστυνομικό Σώμα της Μόσχας τέθηκε εκτός υπηρεσίας μετά από βίντεο της που διέρρευσε στο YouTube.

 Στο βίντεο απεικονίζεται να χορεύει. Τα πλάνα κρίθηκαν ως “προκλητικά” από τις αρχές της χώρας της και ύστερα από απολογία της, αποφασίστηκε η απομάκρυνση της.

Η νεαρή που ονομάζεται Kristina δήλωσε πως ανέβασε το βίντεο σε σελίδα του Facebook που είναι ιδιωτική και απευθύνεται μόνο σε υπαλλήλους της αστυνομίας. Τόνισε μάλιστα πως υπεβλήθη σε ναρκω-τεστ το οποίο αποδείκνυε πως δεν είχε κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ ενώ κατηγορεί τους συναδέλφους της πως κάποιος εξ αυτών το διέρρευσε στο YouTube. Μέσα από την προσωπική της σελίδα γράφει πως δεν κάνει τίποτα μεμπτό και πως έχασε τη δουλειά της για λόγους παραβίασης πειθαρχίας:

“I was fired because of a violation of discipline. I posted the video in a private community on Facebook, all community members were police officers. There is nothing vulgar in the video”.

news247


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.