Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ενημέρωση – Διαβούλευση για το πρόγραμμα LEADER 2014-2020 από την ΑΝΚΟ

13 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

anko2Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην

αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών ενημέρωση– διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων», το οποίο χρηματοδοτείται από το Π.Α.Α. του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ κ. Γιώργου Αμανατίδη καθώς και στελεχών της εταιρείας οι οποίοι παρουσίασαν την πολυταμειακή πρόταση (ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ) για τη νέα προγραμματική περίοδο μέγιστου προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης, σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολίτες του Δήμου μας.

Στο νέο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα ένταξης όλου του Δήμου Γρεβενών, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης τόσο για δράσεις αγροδιατροφής και επιχειρηματικότητας όσο και για δημόσιες επενδύσεις.
anko1
Ο Δήμος Γρεβενών επιδιώκοντας την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος για την ανάπτυξη – ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και των δημόσιων επενδύσεων, αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο όπως το νέο LEADER αλλά και το Επιχειρηματικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ), καλώντας φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν με ιδέες και προτάσεις στις υπό εξέλιξη διαβουλεύσεις οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στις ιστοσελίδες της ΑΝΚΟ (www.ankoleader.gr) και του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr) αντίστοιχα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Ιουλίου, 2016 at 22:47 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply