koritsi-peristeri708

Πέρα από κάθε φαντασία είναι ο εφιάλτης που ζούσε επί ένα χρόνο η 16χρονη από το Περιστέρι την οποία βίαζε ο πατέρας της.

Το κουβάρι του δράματος που ζούσε η 16χρονη άρχισε να ξετυλίγεται ένα μήνα πριν, όταν η ανήλικη κοπέλα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στη μητέρα της προκειμένου να της αποκαλύψει τι ήταν αυτό που την βασάνιζε. Το 16χρονο κορίτσι, επί ένα χρόνο ίσως και λίγο περισσότερο είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ετσι, η μητέρα μαζί με την κόρη αλλά και τη θεία της μικρής, αποφάσισαν να μεταβούν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου και κατήγγειλαν τα γεγονότα, τα οποία και μετά από ενδελεχή έρευνα των αρμοδίων αστυνομικών και υπηρεσιών, πιστοποιήθηκαν και ιατροδικαστικά.

Η νεαρή περιέγραψε αναλυτικά στην κατάθεση της πως ήταν η πρώτη φορά που υπέστη βιασμό από τον πατέρα της αλλά και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια. Μάλιστα, ανατριχιαστική λεπτομέρεια από την ανήλικη κόρη θέλει τον πατέρα να της να φτάνει στο σημείο να της προαναγγέλει τις βραδυνές επισκέψεις του στο υπνοδωμάτιο της. «Το βράδυ θα έρθω», της έλεγε με νόημα ο αδίστακτος 44χρονος. Αλλες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως θέλουν τον πατέρα να μεταφέρει την κόρη και σε δεύτερο σπίτι ιδιοκτησίας του σε άλλη περιοχή της Αττικής αλλά και σε εξοχική κατοικία που διατηρούσε η οικογένεια στις Κυκλάδες.

Μόλις οι άνδρες της αστυνομίας πιστοποίησαν ότι το γενετικό υλικό του δράστη-πατέρα συνδέεται με όλα τα ευρήματα, τότε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή με τους άνδρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων να προχωρούν στη σύλληψή του, την περασμένη Δευτέρα και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία να οδηγείται στον Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Για λόγους προστασίας του ίδιου του ανήλικου κοριτσιού αλλά και της μητέρας του, που επίσης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ δεν δημοσιεύονται περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης. Από τις αρμόδιες αρχές έχει οριστεί παιδοψυχολόγος που παρακολουθεί την 16χρονη αλλά και ψυχολόγος για την μητέρα.


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.