da3b3506776c82531bea2a3dbca4126a_XL

Sex toys, χώροι για υδρομασάζ, πάλη γυμνών γυναικών σε πισίνα με ζελέ με γεύσεις φρούτων, live shows ερωτικού περιεχομένου και πάρτι με αφρό, είναι κάποια από τα στοιχεία του μεγαλύτερου φεστιβάλ swinging που διοργανώθηκε σε χωριό της Ουαλίας με τις συμμετοχές να φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ.

Από την Πέμπτη ως το Σάββατο στο χωριό Τρέλεκ σε ένα νοικιασμένο χωράφι, περισσότεροι από 700 swingers πλήρωσαν περίπου 215 ευρώ για να εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής. Έφτασαν με τα τροχόσπιτα ή τις σκηνές τους και σε καθέναν τους δόθηκε βραχιόλι διαφορετικού χρώματος, ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.
Τα ζευγάρια συνήθως έφευγαν ανά δύο για τον ιδιωτικό τους χώρο, αρκετές φορές ωστόσο τα πάρτι κατέληγαν σε όργια, από τα οποία δεν έλειπαν σαδομαζοχιστικές τεχνικές.

nintchdbpict000249357277

Η διοργάνωση του φεστιβάλ δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους κατοίκους, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν ζητώντας από τους διοργανωτές να διακόψουν τη διεξαγωγή του. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι υπέγραφε με τους διοργανωτές, ενώ αυτοί που ενοχλήθηκαν περισσότερο ήταν γυμνιστές που συχνάζουν στην περιοχή, διότι φοβήθηκαν ότι θα τους περνούσαν για έκφυλους.

nintchdbpict000249357276

nintchdbpict000249304648

 

newmoney


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.