nasaΟσοι χρήστες του Twitter ακολουθούν την NASA στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης, βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως, όταν στην αρχική τους σελίδα εμφανίστηκε ένα πολύ ασυνήθιστο «τιτίβισμα».

Με τα φώτα να είναι στραμμένα στην Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία, μετά την επιτυχημένη αποστολή του Juno στο Δία, κάποιοι χάκερ βρήκαν την κατάλληλη στιγμή ώστε να «χτυπήσουν» τον λογαριασμό της αποστολής Kepler της NASA στο Twitter.

Κάπως έτσι, αντί για κάποια νέα συγκλονιστική ανακάλυψη, η NASA βρέθηκε στην… περίεργη θέση να τουιτάρει μια φωτογραφία με γυναικεία οπίσθια, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων στους χρήστες που την ακολουθούν.

Εχοντας δεχτεί πολλά σχόλια, κάποια προσβλητικά και κάποια άλλα απλώς ξεκαρδιστικά, η NASA επανέκτησε τον λογαριασμό της ενημερώνοντας τους ακόλουθους της πως, μετά το σύντομο και… αμήχανο διάλειμμα, είναι «back in business, για να ενημερώσει γύρω από την ανακαλύψεις νέων πλανητών».


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.