rt57i8ikoty-654x399

Σε όλους μας έχει συμβεί να γυρίσουμε στο σπίτι από την δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι μπριζόλες που θέλαμε να ετοιμάσουμε για να φάμε, είναι ακόμα… στην κατάψυξη, επειδή ξεχάσαμε να τις βγάλουμε πριν φύγουμε.

Μην απογοητευτείτε σε μία τέτοια περίσταση και μην πιστέψετε ότι δεν γίνεται πλέον να μαγειρέψετε γρήγορα μια μπριζόλα που είναι ακόμα καταψυγμένη.

Είναι απολύτως δυνατό να πάρετε μια μπριζόλα κατευθείαν από την κατάψυξη και σε 30 λεπτά να είναι μαγειρεμένη στο πιάτο σας.

  • Βάλτε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάλτε το σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά για να ζεσταθεί
  • Βάλτε την παγωμένη μπριζόλα απευθείας στο τηγάνι. Βάλτε αλάτι και πιπέρι για γεύση.
  • Μετά από λίγο, γυρίστε την και από την άλλη πλευρά.
  • Μεταφέρτε την (έχει αποψυχθεί πλέον) σε ένα ταψί και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για άλλα 20 λεπτά περίπου.

 

iatropedia


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.