Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πανούσης: «Τζάμπα μαγκιές» Πολάκη για τη δημιουργία κλίματος -Βλάπτει τη δημοκρατία

20 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

panousis.19.6.708

Καταπέλτης ήταν ο Γιάννης Πανούσης, χαρακτηρίζοντας ως «τζάμπα μαγκιές» τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη Δικαιοσύνη, με στόχο τη δημιουργία κλίματος.

«Η Δικαιοσύνη δεν είναι εργαλείο για σκάνδαλα ούτε για τη διαμόρφωση πολιτικού κλίματος», σχολίασε ο καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός, μιλώντας στο Mega. Η Δικαιοσύνη επηρεαζόταν εδώ και χρόνια, σημείωσε ο κ. Πανούσης, όμως «άλλο επηρεάζομαι και άλλο βάζω σε πλαίσιο αντιθεσμικής λειτουργίας. Ούτε με καταγγελτικό λόγο πρέπει να γίνεται αυτό, ούτε με παιχνίδια πίεσης δικαστών», πρόσθεσε.

«Είναι ένα είδος μαγκιάς που δεν φτάνει στο όριό της», τόνισε, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Πολάκη. «Αν το πιστεύεις, προχώρα το μέχρι το τέρμα. Η είσαι μάγκας, ή δεν είσαι. Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις ένα κλίμα βλάπτουν τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Αν ο πολίτης δεν πιστέψει στη δικαιοσύνη σε αυτή την κρίση σε τι θα πιστέψει; Στην αυτοδικία;», συνέχισε ο κ. Πανούσης.

«Μετατρέπεται σε τζάμπα μαγκιά. Δεν είναι ο πρώτος, πολλοί κάνουν δηλώσεις και μετά τις μαζεύουν», παρατήρησε ο καθηγητής Εγκληματολογίας και σχολίασε ότι «η κυβέρνηση έδειξε από την πρώτη στιγμή έχει εχθρό το 65% του λαού. Κανάλια, πανεπιστήμια, διανοούμενος. Είναι κακή αντίληψη. Είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι αυτών που την ψήφισαν».

«Αν το πιστεύεις, προχώρα σε κάθαρση», πρόσθεσε επανερχόμενος στα όσα είπε ο κ. Πολάκης. «Εγώ δεν βλέπω κάθαρση. Δημιουργείται μία καινούρια ελίτ που δεν την περιμένεις από την αριστερά. Καταγγέλλεις έναν εκδότη με 1.000 αμαρτίες και καλύπτεις άλλον με 2.000 αμαρτίες. Αυτό δεν είναι ηθικό πλεονέκτημα», πρόσθεσε.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 20 Ιουνίου, 2016 at 18:02 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply