APOSTOLOU_H_496_355Πέθανε στα 43 της χρόνια η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, από

ανακοπή καρδιάς.

Η γλυκιά ηθοποιός που καταγόταν από την Χαλκίδα, την δεκαετία του ’90 και μέχρι τις αρχές του 2000, μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ και παίζοντας δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς στο θέατρο, όμως τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια είχε αποσυρθεί και είχε αφιερωθεί στην εκκλησία.

Η ηθοποιός έφυγε από την ζωή την Κυριακή και κηδεύτηκε στις 14 Ιουνίου στο κοιμητήριο του Σχιστού.

Το 2011 η μητέρα της είχε δώσει συνέντευξη για την στροφή της κόρης της στον Θεό: «Την κούρασε το γεγονός πως δεν της συμπαρασταθήκαμε. Αυτή την περίοδο η κόρη μας δεν ασχολείται με το επάγγελμά της και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά. Δεν θέλει ούτε να ακούει, μα ούτε και να μιλάει για το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι πολύ κοντά μας η Γεωργία, αλλά δεν μένει μαζί μας.»

Νωρίτερα επικράτησε σύγχυση για τον θάνατο της ηθοποιού γιατί μια γυναίκα απαντούσε στο κινητό της και έλεγε πως ήταν η ίδια η ηθοποιός, αλλά δυστυχώς επιβεβεαιώθηκε σε ρεπόρτερ της εκπομπής Tatiana Live από τον πατέρα Σιλουανό, που τέλεσε τη νεκρώσιμη ακολουθία της, λέγοντας πως ήταν ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο και πάντα νοιαζόταν για τον συνάνθρωπό της, αλλά ποτέ δεν έγινε μοναχή και δεν κλείστηκε σε κάποιο μοναστήρι.

tlife

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.