google.14.6.708

Είναι κι αυτό ένα σημείο των καιρών, που δείχνει το μέγεθος της απελπισίας των Σύρων, που ονειρεύονται να ζήσουν μία ανθρώπινη ζωή στην Ευρώπη.

Η λέξη για την οποία γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις στη μηχανή της Google, από τη Συρία, είναι η «Γερμανία», όπως αποκάλυψε η Γιόνκα Μπρουνίνι, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, καθώς πρόκειται για τη χώρα στην οποία επιθυμούν να εγκατασταθούν οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες, με τη Γερμανία να έχει υποδεχθεί πάνω από 1 εκατ. πέρυσι.

Η Μπρουνίνι μιλούσε στη Διεθνή Σύνοδο των πιο ισχυρών γυναικών του Fortune. Και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που αποκάλυψε για τον υπόλοιπο κόσμο, για τις αναζητήσεις στην Google. Γιατί η αγαπημένη αναζήτηση του πλανήτη είναι για τον Λαμάρ Οντομ, όπως είπε η Μπρουνίνι σύμφωνα με το Politico.

Πρόκειται για τον πρώην μπασκετμπολίστα και σταρ ριάλιτι, ο οποίος απασχόλησε τα ΜΜΕ πρόσφατα, με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η οποία είχε όμως… ροζ αποχρώσεις.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Οντομ- πρών σύζυγος της Κλόι Καρντάσιαν- βρέθηκε λιπόθυμος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα και για ημέρες έμεινε σε κώμα, καθώς είχε υποστεί διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια και τα νεφρά του είχαν «καταρρεύσει».

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.