gefira-dolofonia-678-708Καρέ καρέ τα όσα έγιναν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου περιέγραψε στην απολογία του ο ανήλικος δράστης του στυγερού φονικού στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Οπως μετέφερε χθες ο Πέτρος Κρασιώτης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ανήλικος δράστης είπε σε ανακριτή και εισαγγελέα ότι ήθελε μόνο να φοβίσει τον φίλο του και όχι να τον σκοτώσει.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος, ο 14χρονος δάστης φέρεται να είπε: «Ήθελα μόνο να τον φοβίσω με το μαχαίρι, όχι να τον σκοτώσω. Ομως όσα ακολούθησαν με έκαναν να χάσω τον έλεγχο, γιατί όταν με είδε με το μαχαίρι άρχισε και πάλι να μου φωνάζει, με αποτέλεσμα να θολώσει εντελώς το μυαλό μου, να τον χτυπήσω μια φορά, στη συνέχεια να παλέψουμε, προσπάθησα να τον πιάσω από το λαιμό και από εκεί και πέρα όταν έπεσε κάτω δεν θυμάμαι απολύτως τίποτε».

Ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος στοιχεία από την απολογία του δράστη, περιέγραψε το πώς ξεκίνησε ο καβγάς των δύο αγοριών: «Ηδη από το αναψυκτήριο μια ομάδα παιδιών έπαιζαν ένα παιχνίδι με αριθμούς κατά τη διάρκεια του οποίου τσακώθηκαν και λογόφεραν. Εγω έφυγα να πάω σπίτι μου να σταματήσει ο καβγάς. Ομως ο φίλος μου με ακολουθούσε. Προχωρούσα εγώ μπροστά, αυτός από πίσω και συνεχώς μου έλεγε πράγματα. Οταν φτάσαμε σπίτι μου, του είπα για να τον φοβίσω “θα μπω μέσα, έχω μια δουλειά, και θα έρθω να τα βρούμε”. Εκείνος με περίμενε, προχώρησε λίγο, βγήκα με το μαχαίρι. Οταν πήγα και τον βρήκα έξω από το γυμναστήριο, του έδειξα το μαχαίρι και του είπα “αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις δυο χρόνια εσύ και κάποιοι άλλοι, να με κατηγορείτε συνέχεια εμένα και την οικογένειά μου, θα σε χτυπήσω με αυτό το μαχαίρι”».

Ο 14χρονος φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι ο φίλος του συνέχισε να του μιλάει απαξιωτικά. «Και τότε δεν κατάλαβα και τον χτύπησα μια φορά. Ομως εκείνος αντέδρασε, παλέψαμε και από εκεί και πέρα ήταν ποιος θα ζήσει», φέρεται να είπε.

Ακολούθως, ο δράστης γύρισε σπίτι και προσπάθησε να κρύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του τη δεύτερη φορά που μπήκε μέσα κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, και καθώς βρισκόταν μέσα στο μπάνιο, του είπαν «τι κάνεις εδώ;», με τον 14χρονο να τους λέει ότι έχει μια διαταραχή στο στομάχι.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.