lazo -tsiprΣτροφή κατά ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της χρονιάς έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος προειδοποιώντας ότι οι πλειστηριασμοί κατοικιών θα «τελειώσουν» το κυβερνών κόμμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε μάλιστα την αναφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ ως εξής:  «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω: Τελειώσατε!»

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξαπέλυσε μύδρους κατά του κυβερνώντος κόμματος: «Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη που δεν έρχεται στην Ελλάδα και τη βαριά φορολόγηση και τις κατασχέσεις των κατοικιών, ανέβασε τους τόνους: «Περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; 700 εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κάνοντας ειδική μνεία για τις κατοικίες ενόψει και πλειστηριασμών είπε: «Τα σπίτια ανήκουν στους Έλληνες. Με τον ΕΝΦΙΑ που πρωτοσκέφτηκε ο κ. Βενιζέλος και έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα αυτή. Τη μικροσπιτική καταστροφή. Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας». Και κατέληξε: «Ήμουν εδώ, χθες στην χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρόν, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας. Αλλά αν στράβωσαν οι αριστεροί, αυτό δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί… για να βάζουμε τα πράγματα στα ράφια τους και να μην είναι χύμα. Φτάνει τόση αμνησία».

Μια πρόγευση των άγριων διαθέσεών του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δώσει από το πρωί, ο Λάκης Λαζόπουλος, στην ιστοσελίδα altsantiri.gr. Σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Η αριστερά που βλέπει με το δεξί μάτι» γράφει ο Λαζόπουλος:

«…Και γιατί χαίρεται ο Σόιμπλε ακριβώς; Μήπως γιατί από την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι κατασχέσεις που αφορούν και την πρώτη κατοικία; Γίνεται η μεγαλύτερη αναδιανομή  γης και πλούτου στην Ελλάδα και η αριστερά την παρακολουθεί με κλειστό το αριστερό της μάτι.  Βλέπει μόνο με το δεξί.  Αλλά είναι εξαιρετικά περιορισμένη η όραση του αριστερού που βλέπει μόνο με το δεξί του μάτι. Δεν με χαροποιεί καθόλου το ότι οι ξένοι έρχονται και αγοράζουν στο κέντρο της Αθήνας σπίτια αρπάζοντας τα μισοτιμής, κοψοχρονιά αφού όλα βγαίνουν στο σφυρί, σε μια Ελλάδα που λύγισε. Το σώμα έγινε πτώμα».

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.