DSC01447Με σχεδόν καθολική συμμετοχή των αθλητών τους, συμμετείχαν οι Διόσκουροι στη γιορτή λήξης των ακαδημιών με αγώνες εναντίον του Πρωτέα στο ΔΑΚ Γρεβενων.

Οι μικροί αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πιο ρεαλιστικές αγωνιστικές συνθήκες και μάλιστα μπροστά σε πολυπληθές κοινό, το οποίο χειροκροτούσε κάθε προσπάθεια των μικρών.

Την ομάδα μας δεν την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα σε αυτές τις ηλικίες, αλλά η ατομική ανάπτυξη και οι αθλητές μας να κατανοήσουν την έννοια της ομάδας και της συνύπαρξης σε ένα κοινωνικό σύνολο μέσα από την διασκέδαση και τον ανταγωνισμό.
Η παρουσία λοιπόν των αθλητών σε αυτό το τουρνουά ήταν άκρως ικανοποιητική και όλοι έδειξαν ότι με την σκληρή δουλειά μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο κόπος τους βέβαια, ανταμοίφθηκε απο τους ανθρώπους του Πρωτέα, με πεντανόστιμα σουβλάκια και δροσερά παγωτά που τους κερνούσαν μετά την λήξη του κάθε αγώνα. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Πρωτέα για την φιλοξενία που άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και αναμνήσεις. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την ανταπόκριση τους σε αυτή την εκδήλωση.

dioskouroibc

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.