Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι ακαδημίες των Διόσκουρων Κοζάνης στο τουρνουά του Πρωτέα στα Γρεβενά ..

12 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

DSC01447Με σχεδόν καθολική συμμετοχή των αθλητών τους, συμμετείχαν οι Διόσκουροι στη γιορτή λήξης των ακαδημιών με αγώνες εναντίον του Πρωτέα στο ΔΑΚ Γρεβενων.

Οι μικροί αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πιο ρεαλιστικές αγωνιστικές συνθήκες και μάλιστα μπροστά σε πολυπληθές κοινό, το οποίο χειροκροτούσε κάθε προσπάθεια των μικρών.

Την ομάδα μας δεν την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα σε αυτές τις ηλικίες, αλλά η ατομική ανάπτυξη και οι αθλητές μας να κατανοήσουν την έννοια της ομάδας και της συνύπαρξης σε ένα κοινωνικό σύνολο μέσα από την διασκέδαση και τον ανταγωνισμό.
Η παρουσία λοιπόν των αθλητών σε αυτό το τουρνουά ήταν άκρως ικανοποιητική και όλοι έδειξαν ότι με την σκληρή δουλειά μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο κόπος τους βέβαια, ανταμοίφθηκε απο τους ανθρώπους του Πρωτέα, με πεντανόστιμα σουβλάκια και δροσερά παγωτά που τους κερνούσαν μετά την λήξη του κάθε αγώνα. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Πρωτέα για την φιλοξενία που άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και αναμνήσεις. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την ανταπόκριση τους σε αυτή την εκδήλωση.

dioskouroibc

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 12 Ιουνίου, 2016 at 22:21 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply