ΔΙΑΚΟΠΕΣ -ΘΑΛΑΣΣΑΑπό σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω να υποβάλουν αιτήσεις στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016» που ήδη υλοποιείται βάσει της υπ΄ αριθμ. 6/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016 (ημερομηνία λήξης 30.11.2016).

Με το συμπληρωματικό πρόγραμμα αυξάνονται τόσο τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω όσο και η διάρκεια των επιδοτούμενων διανυκτερεύσεων, οι οποίες πλέον μπορούν να είναι έως 10, ενώ καταργούνται τα ποσά ιδιωτικής συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

cnn

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.