DIADIMA
Με τη συμμετοχή της ΔΙΑΔΥΜΑ στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι Δήμοι Εορδαίας και Κοζάνης στα πλαίσια της

Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκαν για την φετινή σχολική χρονιά οι δράσεις ενημέρωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που στόχο έχουν της εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Δήμος Κοζάνης (κεντρική πλατεία)
DIADIMA 1
Οι δράσεις περιελάμβαναν τόσο επισκέψεις στελεχών της εταιρείας για ενημέρωση εντός των σχολικών μονάδων, όσο και επισκέψεις των μαθητών στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ προκειμένου να δουν από κοντά τις διαδικασίες διαχείρισης των απορριμμάτων, ανεβάζοντας σε περισσότερους από 3.500 τους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
Δήμος Κοζάνης (δημοτικός κήπος)
DIADIMA 2

Η ΔΙΑΔΥΜΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στις παραπάνω δράσεις και  να ανανεώσει το ραντεβού της με τους μαθητές και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προκειμένου με ανάλογες δράσεις και προγράμματα, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες βάσεις και προϋποθέσεις για την βέλτιστη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιφέρειά μας.

Δήμος Εορδαίας (Παλαιό πάρκο)
DIADIMA 3

Δήμος Εορδαίας (Παλαίο πάρκο)
DIADIMA 4

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.