athina-alvaro-instagram-708

Το τρίτο πρόσωπο που στάθηκε αφορμή για το χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση με τον επί 11 χρόνια σύντροφό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η χρυσή κληρονόμος έφυγε από το αξίας 2 εκατ. ευρώ παλάτι της στη Φλόριντα γιατί ο Ντόντα την απάτησε με την ξανθιά αδελφή ενός ιππέα διεθνούς φήμης και μάλιστα στο ίδιο το κρεβάτι του ζεύγους! Το περιστατικό έγινε στα τέλη του 2015.

Η Αθηνά Ωνάση δεν συνέλαβε επ’ αυτοφόρω τον Αλβάρο, όπως είχε ειπωθεί αρχικά. Το παράνομο ζευγάρι «συνέλαβε» το προσωπικό ασφαλείας του ζευγαριού, οι οποίοι και το μαρτύρησαν στην χρυσή κληρονόμο που ήταν και η εργοδότης τους.

Ο Ντόντα προσπάθησε να πείσει τους σωματοφύλακες της Αθηνάς να μην τον μαρτυρήσουν, αλλά όπως φαίνεται… επί ματαίω. «Τους ικέτευσε να μην της πουν τίποτα, αλλά ένας από αυτούς πήγε κατευθείαν στην Αθηνά. Εκείνη έφτιαξε αμέσως τις βαλίτσες της και έφυγε για την Ευρώπη», αναφέρει πηγή από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη Daily Mai.

Kατά τον ίδιο ο Αλβάρο δεν είχε σχέση με την πέτρα του σκανδάλου. Ηταν ένα one night stand και δεν θα έδινε συνέχεια, ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να παρηγορεί την Αθηνά η οποία ήταν ανένδοτη ακόμη και στα παρακάλια του Ντόντα να τον συγχωρέσει.


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.