michael jacksonΗ βαριά σιδερένια πύλη στον αριθμό 2710 της Παλομίνο Λέιν του Λας Βέγκας ανοίγει αυτόματα και αμέσως αντικρίζεις τον υπέροχο κήπο της ιδιοκτησίας των 7 στρεμμάτων που φιλοξένησε τον «βασιλιά» της ποπ Μάικλ Τζάκσον από το 2007.



Ο Τζάκσον έμεινε εδώ με την οικογένεια του μέχρι και τον αναπάντεχο θάνατο του το 2009 που τον βρήκε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το οποίο όμως και είχε εγκαταλείψει μετά τα γεγονότα της Neverland και τις δικαστικές διώξεις, για την πιο ήσυχη και ασφαλή από τα φώτα της δημοσιότητας περιοχή της μεγαλύτερης πόλης της Νεβάδα.

Η κύρια οικία των 2.255 τετραγωνικών μέτρων και ο ξενώνας των 277 τ.μ. αποτελούν μαζί με το διώροφο μεσαιωνικό εκκλησάκι των 74 θέσεων τα κύρια κτίσματα του συγκροτήματος που φιλοξένησαν τον Μάικλ Τζάκσον, τα τρία του παιδιά και το πολυπληθές προσωπικό του.

Η κατοικία διαθέτει συνολικά 7 δωμάτια και 12 μπάνια, ενώ χαρακτηριστικό του κτήματος και σημείο συνάντησης των κατοίκων του, το συντριβάνι που δεσπόζει στο κέντρο της αυλής.

Η βίλα που αντικατοπτρίζει το εξαιρετικό γούστο τόσο του βασιλιά της ποπ, όσο και του αρχικού ιδιοκτήτη του, του θεατρικού παραγωγού, Horst Schmidt (σήμερα βρίσκεται στην κατοχή της διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων, Paulina Biggs), έχει αρχική τιμή τα 9,5 εκατ. δολάρια.

Την πώληση του έχει αναλάβει ο διεθνούς φήμης οίκος δημοπρασιών Sotheby’s International Realty.

Φωτογραφίες: Sotheby’s International Realty

eleftherostypos

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.