nikol708_4Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 17χρονη κόρη του βουλευτή Αχαϊας Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, η οποία υπέστη
ανακοπή.

Η Νίκη Νικολοποπούλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγιος Ανδρέας” (κι ας μην εφημέρευε), όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Νίκη είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά (σ.σ. Αφροδίτη, Γιάννης και Ανδρέας τα άλλα τρία) του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου.
Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος, ανήρτησε δύο φωτογραφίες με την κόρη του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter.  «Η Νίκη μας, ο Αγγελός μας».



iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.