megistanasΠυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στη Σαντορίνη για τον γάμο το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου του πάμπλουτου

Αιγύπτιου επιχειρηματία Οσάμα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ με την πανέμορφη Μολδαβή και γνωστό μοντέλο της Victoria’s Secret, Ξένια Ντέλι. Και επειδή ο έρως χρόνια δεν κοιτά, εκείνος είναι 62 χρονών και εκείνη μόλις 26…

Ο γοητευτικός πρόεδρος του πανίσχυρου ομίλου Amiral, που εδρεύει στην Αίγυπτο και δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και τα logistics, γνωρίστηκε με την εντυπωσιακή καλλονή, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Αντζελες, τον Φεβρουάριο. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Επιθυμία της νύφης ήταν να παντρευτούν στη Σαντορίνη και ο αγαπημένος της έσπευσε να την πραγματοποιήσει. Οι πληροφορίες λένε ότι το διάσημο τοπ μόντελ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, ενώ η μητέρα της μιλά άπταιστα ελληνικά.

Πριν από ενάμιση μήνα το ζευγάρι έφτασε στο νησί με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει τον γάμο των ονείρων του, που οι φήμες θέλουν να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Η Ξένια, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή της, γράφει στα ελληνικά «εντύπωση από τη Σαντορίνη».

Οι περίπου 150 καλεσμένοι, που προέρχονται από διάφορες χώρες, θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί από την ερχόμενη Πέμπτη. Για τη διαμονή τους έχουν κλειστεί πολυτελή ξενοδοχεία όπως τα Vedema, Grace, Mystique κ.ά. Μάλιστα το Mystique, το οποίο συγκαταλέγεται στα 20 ομορφότερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη σύμφωνα με το CNN Travel καθώς και στα βραβεία «2016 BRIDES Best Honeymoon Resorts in Europe», κατατάχθηκε από το Conde Nast Traveller στην παγκόσμια λίστα των 10 ομορφότερων ξενοδοχείων που είναι χτισμένα στην κορυφή βράχων.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο Santo Wines στο χωριό Πύργος. Πρόκειται για μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον των προσκεκλημένων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.

 
Ο μεγιστάνας, το μοντέλο και ο χρυσός γάμος στη Σαντορίνη

Το Catering Platis έχει αναλάβει το μενού, το οποίο περιλαμβάνει ελληνικές, ρωσικές αλλά και τουρκικές γεύσεις, μιας και ο πατέρας της νύφης είναι τουρκικής καταγωγής. Ειδικά από τη Ρωσία θα ταξιδέψει φημισμένο συγκρότημα της χώρας που θα αναλάβει να ανεβάσει το κέφι. Η βραδιά μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά και πολλές εκπλήξεις. Το γλέντι θα συνεχιστεί και την επομένη ημέρα, Κυριακή, με ένα κεφάτο beach party στον Περίβολο.

«Πριγκίπισσα της Μολδαβίας»
Η Ξένια Ντέλι, γνωστή και ως «πριγκίπισσα της Μολδαβίας», διαθέτει χιλιάδες πιστούς ακολούθους στο Ιnstagram, οι οποίοι αναμένουν με ενδιαφέρον να τη θαυμάσουν και ως νύφη. Γεννήθηκε στη Μολδαβία από Τούρκο πατέρα και Μολδαβή μητέρα. Συμμετέχοντας σε διαγωνισμό της εταιρείας μαγιό Beach Bunny μαζί με άλλους σπουδαστές της σχολής μόντελινγκ στην οποία φοιτούσε συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ. Στη συνέχεια η φίρμα την προσκάλεσε να συμμετάσχει στη διαφημιστική καμπάνια της.

Η καριέρα της όμως εκτοξεύτηκε όταν ο διάσημος φωτογράφος Γκάβιν Ο’ Νιλ θέλησε να την απαθανατίσει. Οι φωτογραφίες του αποτέλεσαν το διαβατήριο ώστε να υπογράψει αρκετά συμβόλαια και να συμπεριληφθεί στο δυναμικό του φημισμένου Elite Model Management. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret ξεκίνησε όταν οι άνθρωποι της διάσημης φίρμας εσωρούχων την είδαν σε αφίσα, η οποία βρισκόταν απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας τους. Εντυπωσιασμένοι από τις τέλειες αναλογίες της αμέσως υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί της.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκε με τη Μολδαβή καλλονή τον Φεβρουάριο.
Ο 62χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκε με τη Μολδαβή καλλονή τον Φεβρουάριο.

Η Ξένια έχτισε στην κυριολεξία έναν μύθο ειδικευόμενη κυρίως στις φωτογραφήσεις μαγιό και εσωρούχων. Εχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο αλλά και το editorial μόδας γνωστών περιοδικών όπως Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, GQ, Maxim, Playboy κ.ά.

Και μπορεί βεβαία η νύφη να κλέβει την παράσταση με το εκρηκτικό παρουσιαστικό της και την ενδιαφέρουσα πορεία της στη διεθνή βιομηχανία της μόδας, όμως εξίσου εντυπωσιακό είναι και το βιογραφικό του γαμπρού, ο οποίος αποτελεί έναν ισχυρό και αυτοδημιούργητο επιχειρηματία.

Αποκαλούμενος από το περιβάλλον του ως «κάπτεν», ο Οσάμα Αλ – Σαρίφ διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη και διαχείριση ναυτιλιακών εταιρειών και εταιρειών logistics στην Αίγυπτο. Το 1992 ένωσε τις δυνάμεις του με την παγκόσμια ναυτιλιακή γραμμή της American President Lines (APL), μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς και logistics στον κόσμο, και καθιέρωσε μια ισχυρή παρουσία στην Ιορδανία και στην Αίγυπτο. Στη συνέχεια το 1997 άνοιξε την πρώτη ιδιωτική εταιρεία διακίνησης κοντέινερ στην Αίγυπτο μετατρέποντας ένα στρατιωτικό λιμάνι, το Αντζαμπίγια, σε εμπορικό λιμάνι στην Ερυθρά Θάλασσα. Το 1999 αποτελεί χρονιά-σταθμό για την καριέρα του όταν ίδρυσε τις εταιρείες Amiral Holdings Limited και Sokhna Port Development (Εταιρεία Ανάπτυξης του Λιμανιού Σόκνα), στην οποία παραχωρήθηκε από την αιγυπτιακή κυβέρνηση το δικαίωμα ανάπτυξης και διαχείρισης του λιμανιού Σόκνα.

Από την αρχή της πλήρους λειτουργίας του το 2002, το λιμάνι Σόκνα (κοντά στη νότια είσοδο της Διώρυγας του Σουέζ) παρουσιάζει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη και θεωρείται ως η κύρια εταιρεία δημόσιων-ιδιωτικών επιχειρήσεων της χώρας. Ο Αλ – Σαρίφ είναι πρωτοπόρος στην προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Αίγυπτο και μέχρι το 2005 το λιμάνι Σόκνα κατάφερε να προσελκύσει επενδύσεις πάνω από 1 δισ. δολάρια. Οι φίλοι του τον περιγράφουν ως κοσμοπολίτη που ζει μεταξύ Αιγύπτου, Ιορδανίας, Νότιας Γαλλίας και Ελβετίας, ως άνθρωπο ιδιαίτερα ανοιχτόκαρδο αλλά και ως φανατικό λάτρη της Ελλάδας και της ελληνικής μυθολογίας αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το προσωπικό του e-mail περιέχει τη λέξη Ζορμπάς.

 

Η Ξένια μαζί με τη μητέρα της ταξίδεψαν στο νησί για να οργανώσουν τον γάμο
Η Ξένια μαζί με τη μητέρα της ταξίδεψαν στο νησί για να οργανώσουν τον γάμο.

 

Η σχέση με τον Μπίμπερ
Η Μολδαβή καλλονή το 2015 εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ «What Do You Mean» του Τζάστιν Μπίμπερ. Αν και οι φήμες εκείνη την περίοδο ήθελαν την Ξένια να διατηρεί σχέση με τον Καναδό τραγουδιστή, εντούτοις και οι δυο τις διέψευσαν δηλώνοντας ότι είναι απλώς φίλοι.

 

Οπως έγραψε και στο Instagram, έμεινε εντυπωσιασμένη από τη Σαντορίνη.
Οπως έγραψε και στο Instagram, έμεινε εντυπωσιασμένη από τη Σαντορίνη.

Μάγδα Λιβέρη
magdaliveri@yahoo.gr

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.