1870_kostas_koklas_27052014708

Στην εντατική του Νοσοκομείου “Άγιος- Παύλος” στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Καρδιολόγος κύριος Τσούνος, ο οποίος χειρούργησε τον ηθοποιό, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου χαρακτηριστικά ανέφερε για την πορεία της υγείας του ηθοποιού:


«Έπαθε ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και του κάναμε μπαλονάκι. Είναι καλά, είναι σταθερός ή αύριο ή μεθαύριο θα πάει σπίτι του. Η επέμβαση που έγινε είναι από μένα. Ήταν επεμβατική καρδιολογία. Καρδιολόγοι είμαστε άλλωστε, όχι χειρουργοί. Ένα αγγείο πήγαινε να βουλώσει και το ξεβουλώσαμε με ένα μπαλονάκι».

Οπως είχε γράψει χθες το iefimerida.gr ο αγαπητός ηθοποιός έπαθε ένιωσε έναν έντονο πόνο ενώ βρισκοαν στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ισχαιμικό και ακολούθως υπεβλήθη σε μπαλονάκι και του τοποθετήθηκε στεντ.




iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.