YhO3zSHZNFnwsS5PDBusEBgJNKzPwBUODmSwRyyq4mu6jxR1XENk8-Es7H3imp607arjfg=w1101-h611Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας η πρώτη γιορτή κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου Ελιμεία για τους

μικρούς μας φίλους στις 22 Μαΐου. Τέσσερις ομάδες, 220 παιδιά ηλικιών 7-8-9-10-11-12και 13 ετών συμμετείχαν στη φιλική ημερίδα κολύμβησης .

Ο Αθλητικός σύλλογος Ελιμεία συγχαίρει τους μικρούς μας κολυμβητές για την προσπάθεια και την συμμετοχή στον πρώτο τους αγώνα κολύμβησης. Χαμόγελα χαρούμενα πρόσωπα πάθος για διάκριση και ανάδειξη του ταλέντου τους παρακολούθησαν στο κολυμβητήριο ΓΡΕΒΕΝΩΝ επίσημοι προσκεκλημένοι, προπονητές ,γονείς και φίλοι .

Το Δ.Σ του συλλόγου ΕΛΙΜΕΙΑ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ,τον Πρόεδρο του Αθλητικού κέντρου κ ΤΣΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ και τους αντιδημάρχους ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ και ΤΡΙΓΩΝΗ ΧΡΗΣΤΟ που τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή κολύμβησης .

Ο Αθλητικός σύλλογος Γρεβενών ΕΛΙΜΕΙΑ ευχαριστεί τις ομάδες ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ , ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τους προπονητές , τους εφόρους των συλλόγων ,τους εθελοντές για την συμμετοχή και την συνεργασία στην γιορτή κολύμβησης του συλλόγου ΕΛΙΜΕΙΑ.
Επίσης το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον πολιτιστικό σύλλογο ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ για τον εξοπλισμό που παρείχε στη διοργάνωση του αγώνα.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει επίσης τους γυμναστές ,προπονητές κολύμβησης της πόλης μας για το εκπαιδευτικό τους έργο στο χώρο του αθλητισμού.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΛΙΜΕΙΑ

Διαβάστε και:  Γρεβενά: Οι 1οι αγώνες κολύμβησης «Ελιμεία 2016» (εικόνες + video)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.