ethnikhΟ ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Μίχαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους δύο φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία, στο Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου και στη Μελβούρνη στις 7/6.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Γερμανός τεχνικός είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Οι προπονήσεις των διεθνών προγραμματίστηκαν να αρχίσουν στις 24 Μαΐου, αλλά σε αυτές δεν θα συμμετάσχουν οι παίκτες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Η συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία θα γίνει μία ημέρα αργότερα.

Με την ευκαιρία της πρόσκλησής τους από τον Σκίμπε, οι Τάσος Μπακασέτας και Μιχάλης Μπουκουβάλας έκαναν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

«Είμαι ευτυχισμένος μετά την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Ένα ακόμη όνειρό μου πραγματοποιείται στο ποδόσφαιρο και φυσικά αποτελεί ύψιστη τιμή να καλείσαι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου» τόνισε ο Μπακασέτας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Θέλω, ασφαλώς, να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε και το επιτελείο του για την τιμή μου που μου κάνουν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με την πρόσκληση αυτή» πρόσθεσε ο επιθετικός του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή τόνισε: «Είναι ύψιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση του στην Εθνική Ομάδα. Αυτό ακριβώς σημαίνει και για μένα η πρόσκληση που μου απηύθυνε ο κ. Σκίμπε. Το σημαντικότερο, πρώτα ο Θεός, είναι να είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς και να προσφέρουμε τα πάντα από την πλευρά μας, ώστε η Εθνική να γίνει πάλι ομάδα ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο και να φτάσει ξανά εκεί που ήταν επί σειρά ετών».

δολ,αμπε

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.