nosex708

O Γκράχαν Γκόντεν και η γυναίκα του Σάρα Κόλλιν δεν είναι ένα ανδρόγυνο σαν όλα τα άλλα. Είναι μαζί  23χρόνια εκ των οποίων τα 13 παντρεμένοι και έχουν 3 παιδιά, αλλά οι δυο τους δεν έχουν πλέον καμία σεξουαλική επαφή.

Ο Γκράζαν δηλώνει στην Daily Mail πως όταν γνώρισε την Σάρα είχαν την τέλεια σχέση, καθώς ήταν τρελά ερωτευμένοι και αυτό φαινόταν και στο κρεβάτι τους. Τώρα έχουν να κάνουν έρωτα 2 χρόνια.

Ο ίδιος αφηγείται όλη την ιστορία τους στην Daily Mail:

«Πέρασα το χέρι μου γύρω από τους ώμους της Σάρα και την φίλησα στο λαιμό, ελπίζοντας να ανταποδώσει το φιλί μου και να κάνουμε έρωτα.

Αντί γι΄αυτό είπε πως είναι κουρασμένη για σεξ, βγάζοντας το χέρι μου από τους ώμους της. Στεναχωρήθηκα, ένιωσα ταπεινωμένος αλλά δεν εξεπλάγην.
Το να με απορρίπτει συνεχώς σε αυτόν τον τομέα ήταν μέρος της ρουτίνας μου.
Αν και γνωρίζω πως κάθε ζευγάρι περνάει τη δική του περίοδο ξηρασίας, λόγω της ανατροφής των παιδιών και την δουλειάς, συνήθως η σεξουαλική έλξη επανέρχεται, αλλά εμείς έχουμε να κάνουμε έρωτα εδώ και δύο χρόνια.
Έτσι και αλλιώς το σεξ πριν ήταν σπάνιο.
Μάλιστα 5 χρόνια πριν η Σάρα μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει πια όρεξη για σεξ, πως η λίμπιντό της έχει χαθεί και πως θα πρέπει να βρω αλλού παρηγοριά.
Απολογήθηκε για όσα μου είπε, αλλά εγώ σοκαρίστηκα και πληγώθηκα. Ο μόνος όρος που έβαλε είναι πως θα ήθελε να ξέρει ότι σκοπεύω να την απατήσω.
Εγώ δεν ήξερα τι να πω και δεν είπαμε τίποτα παραπάνω εκείνο το βράδυ. Εκείνη πήγε για ύπνο και εγώ έμεινα ξάγρυπνος και αναρωτιόμουν γιατί δεν με ήθελε πια η γυναίκα μου και αν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι με άλλη.
Πολλοί άντρες αστειεύονται λέγοντας πως θα ήθελαν πάρα πολύ να έχουν το ελεύθερο από την γυναίκα τους, ώστε να βγαίνουν και με άλλες, αλλά δεν υπάρχει πιο ταπεινωτικό από το να σου λέει πως δεν σε βλέπει πια σεξουαλικά.
Ωστόσο, παρ΄ όλο που έβλεπα ελκυστικές γυναίκες στο δρόμο, σκεφτόμουν πως ήθελα να κάνω έρωτα μόνο με την Σάρα και με όχι με μία ξένη.
Μετά από περίπου 23 χρόνια μαζί και 3 παιδιά, η σχέση μας έχει περάσει πολλά, αλλά εγώ την βρίσκω ακόμη ελκυστική, όπως την μέρα που την γνώρισα.
Παρ΄ όλο που προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά μερικές φορές μετά από αυτή την συζήτηση, έχουν περάσει δύο χρόνια που δεν έχουμε κάνει τίποτα και παρ΄όλα αυτά δεν θέλω να το συζητήσω μαζί της, γιατί ξέρω πως θα με απορρίψει και δεν θα το αντέξω αυτό.
Αν και η Σάρα δεν με βλέπει καθόλου ερωτικά, η δική μου η λίμπιντο είναι στα ύψη.
Όταν γνωριστήκαμε το 1993, η σεξουαλική έλξη μεταξύ μας ήταν τόσο δυνατή που δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε μακριά ο ένας από τον άλλον. Τώρα έχουμε πολλές υποχρεώσεις… τα παιδιά μας, τις δουλειές μας και την 86χρονη πεθερά μου να μένει στο κάτω διαμέρισμα.
Το γνωρίζω πως είναι ακατόρθωτο να έχουμε την ίδια σχέση με τότε, πρωτού. Τότε δεν υπήρχε μέρα που να μην βρισκόμασταν στο κρεβάτι και τις περισσότερες φορές ήταν εκείνη που ήθελε.
Ίσως και γι΄αυτό δεν έχει καμία όρεξη πια. Είμαι σίγουρος πως δεν συμβαίνει κάτι άλλο και πως η Σάρα με αγαπάει πολύ. Η γυναίκα μου έχει εξηγήσει πως νιώθει εξουθενωμένη από την καριέρα της και τις δουλειές στο σπίτι, ενώ ακόμη είναι «στοιχειωμένη» από μία δύσκολη γέννα που είχε νέα.
Θα έκανα τα πάντα για να ξαναείχα την γυναίκα του, όμως πριν και στο τέλος της ημέρα να ενωνόμασταν ολοκληρωτικά. Ακόμη σκέφτομαι το σεξ κάθε μέρα και έχω σκεφτεί πολλές φορές να την απατήσω. Άλλωστε ως προπονητής περιτριγυρίζομαι από όμορφες παρουσίες, οπότε αν το προσπαθούσα σίγουρα μπορεί να μου δινόταν η ευκαιρία να το κάνω. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και αρνούμαι να μπλέξω τα προσωπικά  με την δουλειά μου και εκτός των άλλων δεν πίνω και είμαι πολύ ντροπαλός για να προσεγγίσω κάποια σε ένα μπαρ.
Πιστεύω πως μπορώ να επιβιώσω ακόμη για 20 χρόνια χωρίς σεξ και να μείνω πιστός στην σύζυγό μου. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν θα άντεχα να μην ξανακάνω σεξ στην ζωή μου. Έχω και εγώ βιολογικές ανάγκες όπως κάθε άνδρας. Έτσι, αν δεν επανέλθει η όρεξη στην Σάρα φαντάζομαι πως θα την απατήσω κάποια στιγμή, αλλά ποιος ξέρει έτσι μπορεί να δει ξανά με άλλο μάτι την σχέση μας.

Για να την «ξυπνήσω» μάλιστα της είχα πει κάποτε πως μπορεί να θελήσω να κάνω κάτι με άλλον άντρα, αλλά αυτό που έκανε ήταν να μου δώσει την… ευχή της.
Όπως και να έχει δεν θέλω να πάω με άλλη γυναίκα, γιατί μετά θα νιώθω ενοχές για την γυναίκα μου».

Από την άλλη η Σάρα σχολίασε πως αγαπάει πάρα πολύ τον άντρα της, αλλά έχει χάσει κάθε όρεξη για σεξ μαζί του.

«Θα προτιμήσω να ξαπλώσω και να δω μία ταινία παρά να χαραμίσω όλη μου την ενέργεια στο σεξ. Ο άντρας μου είναι όμορφος, τον θαυμάζω και απολαμβάνω κάθε έξοδο μαζί του. Απλώς δεν θέλω πια να κοιμηθώ μαζί του ή με κάποιον άλλον. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τον χάσω.
Αν κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου,τότε πιθανότατα δεν θα μπορέσω να του το συγχωρήσω.
Η αλήθεια είναι πως έχω εκπλαγεί από την στάση του, αλλά αν απιστούσε θα πληγωνόμουν. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει μετά από 23 χρόνια συμβίωσης».

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.