erwtulos-presvis-708

Ημίγυμνος κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκάλι λαδιού για μασάζ εμφανίστηκε μπροστά σε ένα από τα θύματά του ο ερωτύλος πρέσβης της Βενεζουέλας.

«Ήρθε ημίγυμνος με ένα μπουκάλι λαδιού για μασάζ, προτείνοντάς μου να του κάνω μασάζ. Όταν του είπα ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να κάνω μασάζ στον εκάστοτε πρέσβη η απάντησή του ήταν: “Μα εγώ θέλω να κάνουμε σεξ”», αναφέρει.

Η περιγραφή της γυναίκας στο Mega είναι συγκλονιστική, καθώς ο Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες παρενοχλούσε τις εργαζόμενες, απειλώντας τις μάλιστα και με απόλυση, αν αυτές αντιδρούσαν.


Παρά τις αντιδράσεις, ο ερωτύλος πρέσβης συνέχιζε ακάθεκτος, προτείνοντάς το μπουκάλι για το λάδι.

«Εκεί πια προσπάθησα να φύγω, μου έπιασε το χέρι και προσπαθούσε να με τραβήξει κοντά του», λέει, προσθέτοντας πως άλλες φορές είχε επιχειρήσει να της πιάσει τα οπίσθια και το στήθος.

«Ηρθε με το βιογραφικό του, ήρθε με καταγγελίες από την πρεσβεία της Ουκρανίας για σεξουαλική παρενόχληση και από την πρεσβεία της Ουρουγουάης για απόπειρα βιασμού», αναφέρει η υπάλληλος της πρεσβείας, περιγράφοντας στη συνέχεια τις επιπτώσεις που είχε η εργασία σε ένα τόσο «εφιαλτικό» (όπως το χαρακτηρίζει) περιβάλλον στην ψυχολογία της.

«Κάθε μέρα πήγαινες στη δουλειά σκεπτόμενη ελπίζω να μη με δει γιατί αν με δει μπορεί να του έρθει η επιθυμία να με παρενοχλήσει και εγώ θα πρέπει να του πω όχι. Αν του πω όχι ενδεχομένως να θυμώσει και να με διώξει. Κάθε φορά που έβρισκε κάποια από εμάς μόνη και σε τόπο που να μπορεί να “δράσει” γινόταν πάντα το ίδιο», προσθέτει, εξηγώντας πως σε περίπτωση αντίδρασης υπήρχε η απειλή της απόλυσης.

«Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς γιατί αναρωτιέσαι το πρωί που θα πας στη δουλειά σου τι θα γίνει. Προσπαθείς να γίνεις αόρατη, να μη σε δει για να μη χάσεις τη δουλειά σου γιατί αν σε δει κινδυνεύεις από την παρενόχληση και από το να απολυθείς», καταλήγει.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.