Α.Ε.Π.-Βατολάκκου-Μακεδονικός-Φούφα-11Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Α.Ε.Π. Βατολάκκου με τον Μακεδονικό Φούφα στα Γρεβενά για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.
Ο Μακεδονικός διαμαρτύρεται για τη φάση του 85ο όταν ο Σολάκης σκοράρει αλλά ο α΄ επόπτης Δόσκορης ακύρωσε το γκολ ως οφ-σαϊντ .

Α.Ε.Π.-Βατολάκκου-Μακεδονικός-Φούφα-111
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπλούνας με βοηθούς τους κ.κ. Δόσκορη και Καλύβα όλους από το Σ.Δ. Φθιώτιδας. Έδειξε κίτρινες στους Κοτζατσίσογλου Δ., Τοπάλη και Πακάλτση.

Από τη διαιτησία του έχει παράπονα ο Μακεδονικός Φούφα και ειδικά στην επανάληψη.

Στο 81ο σου του Κεσκιλίδη από καλή θέση πέρασε άουτ ενώ στο 88ο σουτ του Τοπάλη κοντραρίστηκε σωτήρια ενώ στο 91 κεφαλιά του Πακάλτση δεν βρήκε στόχο.

Α.Ε.Π.-Βατολάκκου-Μακεδονικός-Φούφα-8

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Αλεξίου, Denis (73o Κοτζατίσογλου Σ. ), Λάλλος Π., Μελισσινός, Λάλλος Θ., Κυριακίδης, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου Α, Μπιζιώτας, Γραβάνης 65ο Ασλανίδης).

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κοπατσάρης(49ο Τοπάλης), Τζουβάρας Δ., Πακάλτσης, Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας, Χ΄΄ Ρούμπης (76ο Κεσκιλίδης), Σολάκης (93ο Δούφας).

(Βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης – Μακεδονικός Φούφας – Makedonikos Foufas):

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα + top-sport

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.