Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

7χρονος λύνει τον κύβο του Ρούμπικ με το ένα χέρι -Τι χρόνο έκανε

18 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

rubic-708

Τα δάχτυλά του κινούνται με τόση ταχύτητα που είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα κινούν κάτι.

Το πρόσωπό του είναι ανέκφραστο και δεν δείχνει τον ενθουσιασμό του παρά μόνο όταν τα καταφέρνει 27 δευτερόλεπτα μετά να λύσει έναν κύβο του Ρούμπικ με το ένα του μόνο χέρι.

Πρόκειται για τον Τσαν Χονγκ Λικ, τον 7χρονο που έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω των ικανοτήτων του στο δημοφιλές και δύσκολο παιχνίδι. Ο μικρός συμμετέχει σε διαγωνισμούς ταχύτητας από τα 4 μόλις χρόνια και τον Νοέμβρη κατάφερε να λύσει ένα κύβο σε 8,72 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και τα δυο του χέρια.


Παρόλα αυτά ο μικρός θέλει να γίνει ο νούμερα 1 παίκτης στον κόσμο, κάτι από το οποίο δεν απέχει πολύ αν υπολογίσει κανείς ότι το ρεκόρ το κατέχει ένας νεαρός με την διπλάσια ηλικία από τον Λικ, ο Λούκας Ετερ από το Κεντάκι που έλυσε τον κύβο σε 4,904 δευτερόλεπτα.


iefimerida

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2016 at 18:11 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply