aek kypelloΠριμ ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ θα εισπράξουν οι παίκτες της ΑΕΚ όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελίσσανίδης μέσα στα αποδυτήρια, λίγο μετά τη λήξη του τελικού.


Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του και δεν δίστασε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά κατά της ΕΠΟ.

«Επιστρέψαμε με έναν τίτλο. Σημασία έχει να κάνουμε μια προσπάθεια για να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και να μη βλέπουμε άδεια γήπεδα. Υπάρχει Θεία Δίκη και υπάρχει Θεός, η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να σου δίνει ο Γκιρτζίκης το Κύπελλο.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι ήθελε περισσότερο Κύπελλο, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με μια άριστη διαιτησία 50-50, οπότε όταν έχεις τέτοιες διαιτησίες όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα και οι νίκες και οι ήττες και οι ισοπαλίες. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο, το αξίζαμε και έπρεπε να το πάρουμε για τον κόσμο μας και όλα αυτά που έχουμε περάσει αυτά τα χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο Στέλιος Μανωλάς θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού πως η ομάδα τους επηρεάστηκε από την αγωνιστική απραξία.

«Κι εμείς προετοιμαζόμασταν για τον τελικό με έναν προπονητή που κλήθηκε να αναλάβει 23:00 γιατί έφυγε ο κ. Πογέτ. Η δουλειά του επαγγελματία, σε όλες τις δουλειές, είναι σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον και πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε. Θα μπορούσα να πω κι εγώ άλλα. Κι εμείς για άλλη μέρα προετοιμαζόμασταν για τον τελικό και ξαφνικά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν μπορούμε να βρίσκουμε τέτοιες δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης» και συμπλήρωσε.

«Αυτά τα παιδιά πήραν το Κύπελλο, αυτοί παλεύουν όλο το χρόνο και άλλαξαν τόσους προπονητές, αυτοί κέρδισαν τον Ολυμπιακό και όχι εγώ. Πιστεύω πως ο Μάνταλος μπορεί να γίνει και πιο μεγάλος από τον Βασίλη Τσιάρτα. Έπαιξε με ένα πόδι, ήταν πραγματικός αρχηγός και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλα τα παιδιά, γιατί έβγαλαν εγωισμό, πείσμα και θέληση. Μπορεί να έχεις το απίστευτο ταλέντο, αλλά χωρίς θέληση δεν πας πουθενά. Προσπάθησα να τους περάσω αυτά τα πράγματα. Πρώτη φορά το βιώνω σαν προπονητής ή μάλλον κάθομαι στον πάγκο, γιατί δεν είμαι προπονητής. Όποτε το πιστέψαμε έγινε πραγματικότητα».

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.