aimilian
Συσκέψεις με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Γρεβενών Κύριο Βαγγέλη Σημανδράκο και τον Δήμαρχο Γρεβενών κύριο Γιώργο Δασταμάνη ,

είχαν σήμερα Τετάρτη 18-05-2016 στα Γρεβενά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “O ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”.

Από τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη έγινε μια συνοπτική περιγραφή για τις επιπτώσεις της κρίσης στην πορεία και την προοπτική του Νομού και του Δήμου.

Το προεδρείο του συλλόγου τόνισε ότι όλοι Γρεβενιώτες της Κοζάνης θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των θεσμών και των πολιτών για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη του Νομού.

Για να πολλαπλασιαστεί αυτή η προσπάθεια ο σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους Γρεβενών και Δεσκάτης, τους Προέδρους των χωριών και τους Πολιτιστικούς συλλόγους των Γρεβενών, ξεκινά μια φιλόδοξη προσπάθεια καταγραφής των Γρεβενιωτών της Π.Ε Κοζάνης
aimilian 2
Η καταγραφή αυτή αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τη συνοχή και την ισχυροποίηση των δεσμών με την ιδιαίτερη πατρίδα των Γρεβενιωτών Κοζάνης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί όλους τους Γρεβενιώτες του Νομού να συνεργαστούν με τη Διοίκηση του συλλόγου, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Αθανάσιος Λότσιος Δημήτριος Μπουκάλης

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.