Αναζητούνται δυο ακόμη άτομα για την ίδια υπόθεση
οπλα
Συνελήφθη χθες (15-05-2016) το πρωί στην Αχλάδα Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, ένας 57χρονος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 57χρονος, ιδιοκτησίας του ιδίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.480 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του προαναφερόμενου σε περιοχή της Έδεσσας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα,
• τέσσερις (4) γεμιστήρες,
• τριάντα τρία (33) φυσίγγια και
• δυο (2) κινητά τηλέφωνα.
οπλα 2
Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος προμηθεύτηκε τις ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων σε προγενέστερο χρόνο από δύο (2) άτομα, έναν 33χρονο αλλοδαπό, υπήκοο F.Y.R.O.M. και έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι αναζητούνται να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.