3902_tzoylia_alexandratoy_3072015708

Το  Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αποφάσισε την ποινή φυλαισης έξι μηνών για την Τζούλια Αλεξανδράτου, επειδή βρέθηκε κατοχή της πλαστό δίπλωμα οδήγησης το 2009.

Πιο συγκεκριμένα, η τροχαία είχε πραγματοποιήσει έλεγχο στην Τζούλια Αλεξανδράτου και βρέθηκε στην κατοχή πλαστό δίπλωμα οδήγησης στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

Το έγγραφο που έδειξε στους αστυνομικούς φέρεται ότι η προέλευση του σιπλώματος είναι από την Ιταλία, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενήργησε και το αρμόδιο υπουργείο, εκδόθηκε πόρισμα από το οποίο προκύπτει ότι το δίπλωμα ήταν πλαστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso” το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για παράβαση του άρθρου 98 (παραγρ. 2) του ΚΟΚ και ανέστειλε την ποινή της επί τριετία.

Η νέα κλήτευση για την εκδίκαση της απόφασης θυροκολλήθηκε στη διεύθυνση κατοικίας της στις 5 Απριλίου 2016

Ωστόσο, η Τζούλια Αλεξανδράτου που πλέον ζει μόνιμα στη Βιέννη με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Κρίστιαν Καρπόζηλο, δεν παρέστη στο ακροατήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην.


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.