ejetaseisΜετά το μήνυμα της ΕΛΜΕ Γρεβενών για τις   Πανελλαδικές Εξετάσεις, ακολουθούν και άλλα μηνύματα:

Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Εύχομαι στους μαθητές που ξεκινούν τις εξετάσεις, η διαδικασία αυτή να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσουν, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν, χωρίς άγχος, αλλά με αισιοδοξία για τη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης


Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης εύχεται στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η αυριανή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την ολοκλήρωση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια για τους περισσότερους μαθητές. Ας ελπίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων και θα ανταμείψει τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους για τις θυσίες που κατέβαλαν. Ας πνέει ευνοϊκός άνεμος σε αυτό σας το ταξίδι.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Του Δημάρχου Δεσκάτης
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ…..ΦΟΡΤΣΑ!!!!!!

Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος
Του Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών
Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νομού Γρεβενών για τις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκίνησαν σήμερα.
Εύχομαι για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε βάλει και να ανταμειφθούν οι κόποι που έχετε κάνει καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αγωνίζομαι και ευελπιστώ για μία μεγάλη μεταρρύθμιση, με την οποία η ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων για μαθητές και γονείς θα καταργηθεί, για να την διαδεχθεί η ελεύθερη εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα από μία δημιουργική και αξιοκρατική εκπαιδευτική διαδικασία.
Επίσης, στέλνω τις θερμότερες ευχές μου στους γονείς των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς που υποστηρίζουν άκοπα τα παιδιά μας, προκειμένου να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των πανελληνίων εξετάσεων που θα έχει για τον καθένα από εσάς, θα είστε όλοι νικητές και κερδισμένοι, καθώς σημασία έχει η προσπάθεια και η αποκομιδή εμπειριών από την συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες και όλους!
Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.