DSC00263Με απόλυτη επιτυχία, οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και η Ένωση Τυφλών «Πυρσός» Θεσ/νικης, συνδιοργάνωσαν το Σάββατο (14-5) το πρωί, στο Ενωσιακό Γήπεδο, αθλητική συνάντηση.

Οι μικροί αθλητές των ακαδημιών της ΕΠΣΓ ενημερώθηκαν από την Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Χριστίνα Ευαγγελινού, αλλά και από τα μέλη του Συλλόγου Πασχάλη Αμπατζή και Μπάμπη Τοκατλίδη για τις δράσεις της Ένωσης Τυφλών «Πυρσός» Θεσ/νικης, και έπαιξαν μαζί τους ποδόσφαιρο.

Το καλωσόρισμα από τον Γυμναστή Βασίλη Μωυσιάδη:

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΓ, με τον Πρόεδρο του Δημοσθένη Κουπτσίδη, καλωσόρισε τους αθλητές από την Θεσσαλονίκη:

Παράλληλα ακολούθησε διάλεξη-ενημέρωση, από την Ψυχολόγο Μαρία Κατσαρού, τους Γυμναστές Κατερίνα Ράμμου και Βασίλη Μωυσιάδη με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό με αναπηρίες, και να διδάξουν θέματα που αφορούν τον Παραολυμπιακό αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο 5χ5 ατόμων με τύφλωση.


Αναμνηστικά από την ΕΠΣ Γρεβενών:

Μπάμπης Τοκατλίδης:

Χριστίνα Ευαγγελινού:

Πασχάλης Αμπατζής:

Αθλητές του “Πυρσού” Θεσσαλονίκης προπονούνται:

Αθλητές της ΕΠΣ Γρεβενών κάνουν σουτ:

Ο μικρός Θανάσης σουτάρει:

Αθλητές της ΕΠΣ Γρεβενών κάνουν σουτ, με τα μάτια καλυμμένα:

Αγώνας ποδοσφαίρου μόνο με μέλη της Ένωσης Τυφλών «Πυρσός» Θεσ/νικης:


Αγώνας ποδοσφαίρου ΕΠΣΓ με μέλη της Ένωσης Τυφλών «Πυρσός» Θεσ/νικης

Η καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Χριστίνα Ευαγγελινού:

Δείτε εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.