Στον Κινηματογράφο Γρεβενών
Friend-Request-Movie-
Δείτε τις ταινίες:


ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)
THE ANGRY BIRDS MOVIE (GR)

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)Σκηνοθεσία: ΚΛΕΪ ΚΕΙΤΙΣ & ΦΕΡΓΑΛ ΡΕΪΛΙ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΒΙΤΤΙ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: HΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Red (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.
Δείτε το trailer:

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
MOTHER’S DAY

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣΣκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΜΑΡΣΑΛ
Σενάριο: ΤΟΜ ΧΑΪΝΣ & ΛΙΛΙ ΧΟΛΑΝΤΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ, ΤΙΜΟΘΙ ΟΛΙΦΑΝΤ, ΜΠΡΙΤ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΣ , ΚΕΪΤ ΧΑΝΤΣΟΝ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Πρεμιέρα: Κυριακή, 1 Μαΐου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη Γιορτή της Μητέρας και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απουσία της αγάπης, αυτή η Γιορτή της Μητέρας θα μείνει στα χρονιά των ρομαντικών κομεντί, καθώς το κοινό θα την θυμάται για πολλές δεκαετίες. Γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το trailer:

FRIEND REQUEST
FRIEND REQUESTΣκηνοθεσία:
Σενάριο: ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΑΛΛΕΝ & ΦΙΛΙΠ ΚΟ
Ηθοποιοί: ΑΛΙΣΙΑ ΝΤΕΜΠΝΑΜ-ΚΑΡΕΪ, ΜΠΡΙΤ ΜΟΡΓΚΑΝ, ΚΟΝΟΡ ΠΑΟΛΟ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΟΟΥΖΛΙ, ΣΑΙΜΟΝ ΒΕΡΧΟΦΕΝ
Διάρκεια: 92 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Λόρα είναι μια δημοφιλής φοιτήτρια που ζει μια συνηθισμένη φοιτητική ζωή, μοιράζοντας την με τους φίλους της στο Facebook. Όταν θα αποδεχθεί ένα αίτημα φιλίας από μια μοναχική κοπέλα στην τάξη της, την Μαρίνα, χωρίς να το θέλει, θα θέσει σε κίνηση μια τρομακτική κατάρα. Η Μαρίνα πεθαίνει ξαφνικά, αλλά η σελίδα της στο Facebook συνεχίζει να παρενοχλεί την Λόρα και τους φίλους της. Πολύ σύντομα, η online παρενόχληση τους γίνεται πραγματικός κίνδυνος για τις ζωές τους. Όταν ένας μετά τον άλλο, οι φίλοι της αρχίζουν να παθαίνουν φρικιαστικά ατυχήματα, η Λόρα αποφασίζει να λύσει το μυστήριο της κατάρας, πριν το κακό που την καταδιώκει, σκοτώσει εκείνη και όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.
Δείτε το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:

Print

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.