ast-708_6

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 39χρονης Σόνιας Αρμακόλα, μητέρας δύο παιδιών που τον προηγούμενο Σεπτέμβριο άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, αναζητά το οικογενειακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με την οικογένεια η 39χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο και υποστηρίζει πως υπάρχουν στο νησί άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αλλά διστάζουν να μιλήσουν.

Οι συγγενείς έχουν συγκεντρώσει μία σειρά από στοιχεία τα οποία τα προσκόμισαν στον Εισαγγελέα Βόλου ζητώντας να διερευνηθούν οι συνθήκες για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό της.

Και ενώ ο Εισαγγελέας Βόλου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα, οι συγγενείς ζητούν να πάνε στο Εφετείο καθώς εκτιμούν ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν άτομα από την παρέα της στη διαδρομή για την παραλία, το μηχανάκι που επέβαινε η 39χρονη έπεσε σε λακκούβα και φέρεται να χτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι. Παρόλα αυτά η γυναίκα επιβιβάστηκε και πάλι στη μηχανή και συνέχισαν όλοι μαζί για την παραλία όπου μετά από λίγη ώρα η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τη φίλη της, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του ο πρώτος γιατρός που εξέτασε την 39χρονη υποστήριξε πως η γυναίκα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε έντονη υπνηλία.

Όταν όμως την ξυπνούσαν οι γιατροί μιλούσε κανονικά, ενώ οι νευρολογικές εξετάσεις ήταν απόλυτα φυσιολογικές.

Ο ίδιος γιατρός σε άλλο σημείο της κατάθεσής του τονίζει πως εξέτασε το κεφάλι της, και δεν διέγνωσε τραύματα ούτε καν σκόνη από την πτώση που υποτίθεται είχε προηγηθεί.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως αρκετές ώρες μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο πληροφορήθηκε πως η γυναίκα είχε αιμάτωμα στο κεφάλι συμπληρώνοντας πως «κυκλοφόρησαν φήμες στο νησί ότι είχε χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο σε προγενέστερο χρόνο όμως».

Η οικογένεια φέρεται να πιστεύει πως η Σόνια Αρμακόλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν το τροχαίο ατύχημα το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2015.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.