Εξιχνιάστηκαν δυο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών στην Κοζάνη
oplaΤην Τετάρτη (11-05-2016) το πρωί στην Κοζάνη,

αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης συνέλαβαν έναν 41χρονο, για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και κατοχή κροτίδων.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, μία 32χρονη κατήγγειλε ότι ο 41χρονος – εν διαστάσει σύζυγός της – χρησιμοποιώντας όπλο την απείλησε και στη συνέχεια πυροβόλησε σε όχημα ιδιοκτησίας της.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης εντοπίστηκε ο 41χρονος και συνελήφθη, ενώ ακολούθως σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι και στο αγρόκτημα του 41χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• -1- πιστόλι φωτοβολίδων,
• -118- κροτίδες,
• -83- φυσίγγια κρότου και
• -5- κάλυκες φυσιγγίων κρότου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάστηκαν δυο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών στην Κοζάνη -Σχηματίστηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν προ πενταετίας περίπου στην Κοζάνη και σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 63χρονου και ενός 24χρονου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση μετά από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 63χρονος, αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο διαμερίσματος, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη τον Ιούνιο του 2011, αφαίρεσε από αυτό διάφορα χρυσαφικά, χρηματικής αξίας περίπου -12.000- ευρώ, -1- φορητό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των -1600- ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, κατόπιν αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, αφού παραβίασε το παράθυρο καταστήματος, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη τον Ιούνιο του 2011, αφαίρεσε από αυτό το χρηματικό ποσό των -1500- ευρώ.

Προανάκριση για τις δυο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.