tanker.7.5.708

Ενα εγκαταλελειμμένο τάνκερ ξεβράστηκε στις ακτές της Λιβερίας, στη δυτική Αφρική, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για το τι απέγινε το πλήρωμα.

Το Tamaya 1, νηολογημένο στον Παναμά, βγήκε στην ακτή κοντά στο Ρόμπερτσπορτ αυτή την εβδομάδα, χωρίς πλήρωμα ή σωστικές λέμβους. Την Πέμπτη η αστυνομία έκανε έρευνα στο πλοίο, ημέρες μετά από τον εντοπισμό του από ντόπιους.

Η τελευταία γνωστή θέση του μήκους 64 μ. τάνκερ ήταν στις 21 Απριλίου κοντά στην Γκάμπια και τη Σενεγάλη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marine Traffic, αρκετά πιο βόρεια από τη Λιβερία. Το πλοίο κατευθυνόταν στο Ντακάρ.

«Η καλύτερη υπόθεσή μας είναι ότι ο ιδιοκτήτης του πλοίου αδυνατούσε να καταβάλει τους μισθούς του πληρώματος και για αυτό τα μέλη του εγκατέλειψαν το τάνκερ», ανέφερε πηγή από τις ναυτιλιακές αρχές της Λιβερίας, μιλώντας στην εφημερίδα Daily Observer.

Μετά από αρκετές ημέρες στην παραλία, το πλοίο λεηλατήθηκε και γίνονται υποθέσεις ότι η έφοδος πειρατών ή κάποια φωτιά ανάγκασε το πλήρωμα να το εγκαταλείψει.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.