521

Πόσο πιθανή είναι η μόλυνση.

Μωρό και κουτάβια, δεν υπάρχει πιο γλυκό θέαμα, έτσι δεν είναι; Οι δυο τους μάλιστα αναπτύσσουν γρήγορα έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους.

Αλλά αν το σκυλάκι σας πλησιάζει τη μουσούδα του πολύ κοντά στο μωρό σας και το γλείφει στο πρόσωπο και το στόμα, διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα θελήσετε να βάλετε ένα τέλος σε αυτή τη συνήθεια το συντομότερο δυνατόν. Σίγουρα είναι και τα μικρόβια ένας λόγος, αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι το σκυλί σας μπορεί να μην δείχνει την αγάπη του με αυτό το «φιλί».

Όπως αναφέρεται στο site DogNotebook.com, πολλά σκυλιά γλείφουν το πρόσωπο ενός ανθρώπου ως υποτακτική χειρονομία κατευνασμού, αλλά το κάνουν για να εκμαιεύσουν και μια αντίδραση από τους ανθρώπους τους. Όπως όμως αναφέρει ο Δρ Tomas Kass, ένας κτηνίατρος στη Wall Township, στο New Jersey , τα φιλιά μεταξύ μωρών και σκυλιών πρέπει να σταματήσουν για δύο κυρίως λόγους.


newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.