Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τάνκερ «φάντασμα» ξεβράστηκε στη Λιβερία -Χωρίς πλήρωμα και σωστικές λέμβους

8 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

tanker.7.5.708

Ενα εγκαταλελειμμένο τάνκερ ξεβράστηκε στις ακτές της Λιβερίας, στη δυτική Αφρική, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για το τι απέγινε το πλήρωμα.

Το Tamaya 1, νηολογημένο στον Παναμά, βγήκε στην ακτή κοντά στο Ρόμπερτσπορτ αυτή την εβδομάδα, χωρίς πλήρωμα ή σωστικές λέμβους. Την Πέμπτη η αστυνομία έκανε έρευνα στο πλοίο, ημέρες μετά από τον εντοπισμό του από ντόπιους.

Η τελευταία γνωστή θέση του μήκους 64 μ. τάνκερ ήταν στις 21 Απριλίου κοντά στην Γκάμπια και τη Σενεγάλη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marine Traffic, αρκετά πιο βόρεια από τη Λιβερία. Το πλοίο κατευθυνόταν στο Ντακάρ.

«Η καλύτερη υπόθεσή μας είναι ότι ο ιδιοκτήτης του πλοίου αδυνατούσε να καταβάλει τους μισθούς του πληρώματος και για αυτό τα μέλη του εγκατέλειψαν το τάνκερ», ανέφερε πηγή από τις ναυτιλιακές αρχές της Λιβερίας, μιλώντας στην εφημερίδα Daily Observer.

Μετά από αρκετές ημέρες στην παραλία, το πλοίο λεηλατήθηκε και γίνονται υποθέσεις ότι η έφοδος πειρατών ή κάποια φωτιά ανάγκασε το πλήρωμα να το εγκαταλείψει.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 8 Μαΐου, 2016 at 10:46 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply