Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε τον σκύλο να γλείφει το μωρό σας

8 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

521

Πόσο πιθανή είναι η μόλυνση.

Μωρό και κουτάβια, δεν υπάρχει πιο γλυκό θέαμα, έτσι δεν είναι; Οι δυο τους μάλιστα αναπτύσσουν γρήγορα έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους.

Αλλά αν το σκυλάκι σας πλησιάζει τη μουσούδα του πολύ κοντά στο μωρό σας και το γλείφει στο πρόσωπο και το στόμα, διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα θελήσετε να βάλετε ένα τέλος σε αυτή τη συνήθεια το συντομότερο δυνατόν. Σίγουρα είναι και τα μικρόβια ένας λόγος, αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι το σκυλί σας μπορεί να μην δείχνει την αγάπη του με αυτό το «φιλί».

Όπως αναφέρεται στο site DogNotebook.com, πολλά σκυλιά γλείφουν το πρόσωπο ενός ανθρώπου ως υποτακτική χειρονομία κατευνασμού, αλλά το κάνουν για να εκμαιεύσουν και μια αντίδραση από τους ανθρώπους τους. Όπως όμως αναφέρει ο Δρ Tomas Kass, ένας κτηνίατρος στη Wall Township, στο New Jersey , τα φιλιά μεταξύ μωρών και σκυλιών πρέπει να σταματήσουν για δύο κυρίως λόγους.


newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 8 Μαΐου, 2016 at 18:49 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply