rondbailer«Ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά», λέει ο 72χρονος

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη τον τραγικό θάνατο που βρήκε το 5χρονο παιδί στην Κοζάνη, όταν ανήμερα του Πάσχα του επιτέθηκαν δύο ροτβάιλερ τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην αυλή του σπιτιού του μίλησε για πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης των σκυλιών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και δήλωσε συντετριμμένος από όσα συνέβησαν.

«Είμαι συντετριμμένος. Τα πέντε ροτβάιλερ ήταν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού και τα τρία σε χώρο φυλασσόμενο στην πίσω πλευρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε».

Για τη στιγμή της επίθεσης των σκυλιών ανέφερε χαρακτηριστικά «πώς άνοιξε η πόρτα. Όταν ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά».

«Τα 8 ροτβάιλερ προέκυψαν από 2 αναπάντεχες γέννες. Τα αγαπάω πολύ τα σκυλιά και γι’ αυτό δεν θέλησα να τα αποχωριστώ. Αν ήμουν έμπορος θα τα πουλούσα όσο ήταν μικρά. Τα αγαπάω σαν παιδιά μου», σημείωσε ακόμη.

kozanimedia

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.