prince-teleti-Τη στιγμή που οι συγγενείς του Prince μεταφέρουν τις στάχτες του, μετά την αποτέφρωσή του, σε ένα κουτί τυλιγμένο με ένα

δερμάτινο τζάκετ, αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Ο θρυλικός μουσικός αποτεφρώθηκε και η κηδεία του έγινε την Παρασκευή, μυστικά, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Ο θρύλος της μουσικής βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του στη Μινεσότα και μια ημέρα αργότερα η οικογένειά του έκανε με ταχύτατες διαδικασίες την κηδεία του, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Παρόντες στο παρεκκλήσι του Waterston, στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, ήταν μόνο η αδελφή του Prince, Τίκα, ο γιος της Περέθ και ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς τους.

Εν τω μεταξύ, νέες πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες του Prince έρχονται στο φως. Ο γαμπρός του αποκάλυψε ότι ο θρύλος της μουσικής ήταν ξύπνιος για 154 ώρες ή 6,5 ημέρες πριν πέσει νεκρός.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες που ήθελαν τον Prince να έχει λάβει Percocet. Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το εν λόγω ναρκωτικό κρατά σε εγρήγορση όσους το λαμβάνουν.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.