xeria-sumvoules-708_0

Δουλειές στο σπίτι, παιχνίδι με τα παιδιά (αν έχετε), πληκτρολόγηση σε υπολογιστή, σε ό, τι και να κάνετε χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, τα οποία πραγματικά δεν κάνουν σχεδόν ποτέ… διάλειμμα.

Ολα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις αλλαγές του καιρού, τα αφυδατώνουν, με αποτέλεσμα να γίνονται τραχιά και πολλές φορές να ματώνουν.

Για να τα διατηρήσετε ευπαρουσίαστα, δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο από μερικές συμβουλές.

  • Κάντε απολέπιση

Μία από τις πρώτες συμβουλές είναι η απολέπιση. Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδας σας με σκραμπ. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε κάποιο προϊόν του εμπορίου, μιας και η κουζίνα σας έχει ό,τι χρειάζεστε. Ανακατέψτε μέλι και ζάχαρη και κάντε απολέπιση μία-δύο φορές την εβδομάδα.

  • Ενυδατώστε

Μετά από κάθε σκραμπ, σειρά έχει η ενυδατική κρέμα. Απαραίτητη για τον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Κρατήστε την υγρασία στα χέρια σας, ώστε να αποφύγετε το «σκάσιμο» αυτών, που πολλές φορές είναι επώδυνο.

  • Κοντά νύχια

Αν δεν έχετε χρόνο για μανικιούρ, δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε τα νύχια σας μακριά, καθώς συνεχώς θα μαυρίζουν από κάτω. Διατηρώντας ένα κανονικό μήκος, θα μπορείτε να κάνετε και πιο εύκολα τις δουλειές σας.

  • Δώστε λάμψη στα νύχια σας

Ενα διάφανο βερνίκι θα σας σώσει και θα κάνει τα νύχια σας να φαίνονται όμορφα και περιποιημένα. Δεν χρειάζεται ούτε να κάτσετε με τις ώρες να τα φτιάξετε, ούτε να φοβάστε μην ξεφλουδίσει το χρώμα και φαίνονται άσχημα τα άκρα σας.

  • Δείξτε δέρμα

ΟΚ, αυτό δεν είναι ακριβώς συμβουλή περιποίησης για το πως θα φαίνονται όμορφα τα χέρια σας, ωστόσο, είναι τρικ για να αποσπάτε το μάτι από αυτά, όταν δεν είναι περιποιημένα. Σηκώστε τα μανίκια και είστε έτοιμοι.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.